30 April 2014
Freshly slaughtered caimans lie in what workers call ‘the hall of sacrifice’, at a Caiman farm in northern Colombia.
The skin of Colombian caimans, once considered inferior to alligator or crocodile, is now prized for its durability and quality. Production has soared since the 1990s. These days, most skins are obtained from farmed animals, rather than from the wild, and farmers are legally obliged to return a number of caiman to the wild to replenish natural stocks.
Caimans recentment sacrificats viuen en el que els treballadors diuen "la sala de sacrifici, en una granja de Caiman al nord de Colòmbia.
La pell de caiman de Colòmbia, un cop considerats inferiors a caiman o cocodril, està ara molt apreciat per la seva durabilitat i qualitat. La producció s'ha disparat des de la dècada de 1990. En aquests dies, la majoria de les pells s'obtenen dels animals de granja, en lloc d'en el medi silvestre, i els agricultors estan legalment obligats a retornar un nombre de caimans a la naturalesa per reposar les reserves naturals.
PAOLO MARCHETTI
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada